Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ


 ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Η “Ουράνια Προφητεία” θεωρείται αιρετικό βιβλίο από μερικούς. Από άλλους ίσως οδηγός για μια καλύτερη ζωή και σε προσωπικό, όπως και σε συλλογικό επίπεδο. Μπορεί να είναι φαντασιόπληκτο βιβλίο, αλλά επίσης μπορεί να κρύβει ένα είδος αλήθειας. Ας μάθουμε μερικές από τις επιγνώσεις που αναφέρονται σε αυτό το best seller για το πνευματικό ταξίδι του ανθρώπου.

Πρώτη Επίγνωση

Μόλις ο άνθρωπος αισθανθεί μια αίσθηση ανησυχίας και αναζήτησης να βρει την αλήθεια τότε ξεκινάει το πνευματικό του ταξίδι. Ανακαλύπτει έναν κόσμο μυστήριο και μαγικό. Καταρρίπτει τις κοινωνικές νόρμες που επιβάλλονται επι αιώνες. Όταν είναι αρμοσμένος με τις ανώτερες δονήσεις. εμφανίζονται συμπτώσεις, συγχρονικότητες και εμπνεύσεις στην ζωή, όπου τον καθοδηγούν.

Δεύτερη Επίγνωση

Υπάρχει δυνατότητα ο άνθρωπος να συνδεθεί με το συλλογικό νου. Αποκόπτεται από τον εγωισμό και κατανοεί την πραγματικότητα, την ιστορία της ανθρωπότητας και που μας οδηγεί. Αντιλαμβάνεται τους λόγους που συνέβησαν κάποια πράγματα και διαισθάνεται πως να καθοδηγηθεί προς θετικά αποτελέσματα για το συλλογικό καλό. Κατανοεί τον ρόλο του  για την εξέλιξη της κοινωνίας.

Τρίτη Επίγνωση

Ο άνθρωπος ανακαλύπτει την ενέργεια, η οποία είναι η βάση των πραγμάτων. Μόλις συντονιστεί με την ομορφιά και τα ωραία συναισθήματα, μπορεί να την δει και να την μεταχειριστεί. Έτσι βλέπει την ενέργεια γύρω από τα πράγματα και ανθρώπους σαν αύρα. Μπορεί να την κατευθύνει και να επηρεάσει πράγματα μέσω αυτηνής.

Τέταρτη Επίγνωση

Ο άνθρωπος ανακαλύπτει τα παιχνίδια δύναμης όπου κάποιος μάχεται ενάντια σε άλλους προσπαθώντας να κυριαρχήσει στην ενέργεια. Αντιλαμβάνεται ενεργειακά πως προσπαθούν να εισχωρήσουν ή να κυριαρχήσουν ο ένας στον άλλον, τρέφοντας από την ενέργεια του αλλουνού.  Έτσι είναι οι περισσότερες σχέσεις, ψυχική εξουσία και ασυνείδητος ανταγωνισμός για ενέργεια.

Πέμπτη Επίγνωση

Ο άνθρωπος καταφέρνει να αντλεί ενέργεια κατευθείαν από την πηγή. Η σύνδεση με την ενέργεια καταφέρνετέ με σύνδεση συναισθημάτων, όπως ενθουσιασμός, ευφορία και αγάπη. Παρατηρώντας το καλό και το όμορφο του κόσμου και δουλεύοντας με θετικά συναισθήματα, υψώνει το ενεργειακό του πεδίο.

Έκτη Επίγνωση

Ο άνθρωπος κατανοεί το θέατρο ελέγχου, για να φέρει την ενέργεια προς αυτόν. Τα είδη που υπάρχουν είναι «Απόμακρος – Ανακριτής – Τρομοκράτης - Καημένος.»  Τα οποία μέσα στην επανάληψη σταματά την εξέλιξη της ζωής. Πρέπει κάποιος να κάνει αναδρομή στο παρελθόν και στον τρόπο που μεγάλωσε στην οικογένεια του, και να δει πως σχηματίστηκε ο ρόλος. Ύστερα να τον φέρει στην συνείδηση και να τον αναγνωρίζει όταν συμβαίνει. Αντιλαμβάνεται τον λόγο που γεννήθηκε στην συγκεκριμένη οικογένεια και γιατί συνδέεται ψυχικά με τους γονείς του. ‘Έτσι ανακαλύπτει ποιος πραγματικά είναι και για ποιο λόγο βρίσκεται στην Γη. Ανακαλύπτει τι ήθελε το πνεύμα της οικογένειας να του διδάξει. Κάθε ανθρώπινο ων απεικονίζει ένα νόημα.

Έβδομη Επίγνωση

Ο άνθρωπος μόλις καθαρίσει από τις σκέψεις που δεν τον εξυπηρετούν. Διαισθάνεται με μορφή ονειροπόλησης ή σύντομου οράματος. Μερικές σκέψεις είναι καθοδήγηση.  Αντιλαμβάνεται τις απαντήσεις που του μεταφέρει το σύμπαν. Ακόμα και τα όνειρα δίνουν  μηνύματα. Έτσι καθοδηγείται προς την εξέλιξη. Κατανοεί πως όλες οι συναντήσεις με άλλους ανθρώπους και γεγονότα δεν είναι τυχαίες και του μεταφέρουν ένα μήνυμα.

Ογδόη Επίγνωση

Οι άνθρωποι βοηθούν την εξέλιξη του άλλου. Στέλνοντας οικειοθελώς την θετική ενέργεια προς τον ανώτερο εαυτό του άλλου. Προβάλει ενέργεια αγάπης προς ανθρώπους για να αισθανθούνε άνετα στην παρουσία του. Η ενέργεια ανυψώνει και θρέφει τον άλλον για να ακούσει πιο καθαρά τις σκέψεις του και το μήνυμα που θέλει να μεταφέρει.

Ένατη Επίγνωση

Η ανθρωπότητα θα αντιληφθεί την πνευματική δύναμη και την ομορφιά των πραγμάτων. Η εξέλιξη της ανθρωπότητας θα εναρμονιστεί με τον κόσμο και θα γίνουν αλλαγές για την εξασφάλιση της φυσικής ομορφιάς. Ακολουθούν τις εμπνεύσεις τους και δεν χάνουν χρόνο σε άσκοπες εργασίες, αρμονίζοντας τις πράξεις τους. Θα είναι ενθουσιασμένοι για την ζωή και θα εκπληρώσουν το πεπρωμένο τους. Όλες οι πράξεις και συναντήσεις θα έχουν νόημα. Θα αντιληφθούν την σύνδεση με τον Θεό. Το πεπρωμένο τους είναι να αυξάνουν συνεχώς την ενέργεια τους. Θα ενεργοποιήσουν το πνεύμα και το σώμα τους.  Θα μεταφερθούν σε μια διαφορετική πραγματικότητα. Έτσι σπάει το φράγμα ανάμεσα στους δύο κόσμους. Παράδεισος και γη.


Created by Diana Chemeris


Άρθρο στα Αγγλικά

https://dianachem.com/2024/05/09/celestine-prophesy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου